12 July 2009

Muhyiddin menggunakan wang pancing pengundi


Sudahlah menghina calon PAS tidak ada pelajaran, Tok Guru pula dikatakan berdoa minta jambatan tetapi tidak termakbul doanya di Manek Urai.

2 comments:

  1. kalau takat guna air lior, budak2 tadika pun meluat..Yang hampa pi taruh penjual iakn tu buat apa..apa sendiri yang menghina taraf calon hampa..tup2 hampa kata org plak yang hina..sendiri mau pikiar la

    ReplyDelete
  2. Memang le kena guna air lior sebab duit royalti minyak UMNO-BN dah samun... kalau atanMARDEC jadi budak tadika pun boleh meluat tengok pemimpin UMNO jadi penyamun.

    Penjual ikan jadi calon dalam pilihanraya kecil tidak salah, tapi yang salahnya kalau ada orang yang menghina kerjaya sebagai penjual ikan.

    Helo bro, kerja sebagai penjual ikan lebih mulia jika dibandingkan dengan orang yang berjawatan tinggi dalam kerajaan tapi penipu, rasuah dan pengkhianat agama dan bangsa.

    Kita nak tanya, menteri yang menghina kerjaya penjual ikan itu, apa kah dia tidak pernah makan ikan...? Siapa yang sediakan ikan pada keluarga dia...?

    Kalau penjual ikan itu low kelas maka orang yang makan ikan itu juga sama low kelas.

    ReplyDelete